park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Betalning

Köp och betalning

 

Priser

Alla gällande priser och avgifter presenteras i Svenska granars, vid var tid gällande, prislista på Webbsidan. Svenska granar förbehåller sig rätten att när som helst justera priserna. Varken prissänkningar eller prishöjningar påverkar dock en av Svenska granar bekräftad beställning. Priserna på hemsidan presenteras inklusive moms.

När din beställning är lagd så kan vi inte ändra betalsätt, av säkerhetsskäl. Kontakta kundtjänst om du önskar annullera din beställning. Efter det kan du lägga din beställning på nytt, med önskat betalsätt. Förutsatt att annulleringen är gjord senast klockan 18.00 dagen före det valda leveransdatumet.

För varje enskild beställning av produkter tar Svenska granar en enskild leveransavgift.

 

Betalning

De betalningsmetoder som erbjuds till Kunden är de som finns tillgängliga på Webbsidan vid tillfället då Kunden genomför sin beställning. De betalningsvillkor som gäller är de som står vid beställning, och kan skilja sig beroende på produkt och/eller tjänst som Kunden beställer samt betalningsmetod som Kunden väljer.

I det fall att Kunden väljer faktura som betalningsmetod skickas denna av Svenska granar via e-post till den e-postadress som Kunden angivit vid beställning. Svenska granar förbehåller sig rätten att ta en kreditprövning.

Svenska granar erbjuder inga andra betalningsmetoder än de som står på Webbsidan.

Vid fall av återbetalning eller kreditering till Kunden sker detta via den betalningsmetod som Kunden valde i sin beställning, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det inte är möjligt för Svenska granar att genomföra en återbetalning via den betalningsmetoden.

 

Påminnelseavgift och Dröjsmålsränta

Svenska granar förbehåller sig rätten att ta ut en påminnelseavgift och debitera dröjsmålsränta enligt lag ifall betalning inte kommit Svenska granar tillhanda senast vid fakturans förfallodatum.

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.