park

Leverans direkt till dörren

park
https://svenskagranar.se/wp-content/uploads/2021/10/5691a718c8356a26ed9b82edaf6b2c7e.jpeg

Börja sälja julgranar?

Hur mycket behöver ni tjäna?

Tillsammans med oss kan ni tjäna pengar till klasskassan för att alla ska kunna delta i klassens aktiviteter.

Vi på Svenska Granar har hjälpt klasser och föreningar att enkelt tjäna pengar genom att sälja våra populära julgranar. Visste du att det i genomsnitt säljs drygt 3 miljoner julgranar varje år till de 4,5 hushåll som finns i Sverige? Det är därför julgranar är såpass lättsålt och tas varmt emot av de flesta. Det bästa med det hela är att vi hjälper till med hemleverans så att era kunder får den finaste julgranen levererad ända hem till dörren. Julgranar är den perfekta produkten att sälja inför julen för att samla in pengar till klasskassan eller föreningen.

En av de traditioner med julen som följt med i alla år är julgranen. Detta magiska träd samlar hela familjen och blir ofta mittpunkten för hela julfirandet. Våra julgranar odlas med passion och omsorg i Skåne för att hålla så hög kvalitet som möjligt. Det har de gjort i flera decennier och är kända för att vara bland de finaste granarna i landet. Detta är vi så pass trygga med att vi har en Nöjd-kund garanti som gäller för alla våra kunder. Ni sätter enkelt igång er försäljning genom att ta kontakt med oss.

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur mycket vill ni samla ihop?

Hur många är ni?

För att tjäna...

Behöver 10 personer sälja..

Kom igång nu!

Vi erbjuder skolklasser och lag en unik möjlighet att tjäna ihop pengar genom att sälja våra granar.

front_hand

Gör en intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan och anmäl att ni vill sälja julgranar och/eller julkransar så återkommer vi till er med mer instruktioner.

email

Vi skickar värde-vykort

Vi sänder er värdekoder i form av en julgran som ni enkelt och snyggt kan sälja. Ni slipper såldes traska runt med en tung fysiskt gran.

local_offer

Försäljning

Nu är det bara att börja sälja julgranar och ta betalt! Den som köper en gran kan enkelt ange värde koden och klicka hem sin gran.

check_circle

Redovisning

Ni återlämnar de värdekoder som ni inte sålt till oss, och erhåller ersättning för de granar ni sålt. Ni vinner och vi vinner!

5 skäl för skolklasser och lag att sälja julgranar

De flesta vill ha en gran till julen. Det betyder att det redan är enkelt att sälja julgranar — men med vår lösning gör vi det ännu enklare!

check_circle

Lätta att sälja

Lätt att sälja, vem vill inte ha en gran till jul?
check_circle

Lägg inte ut några pengar

Ni behöver inte ligga ute med pengar, ni betalar för de granarna ni säljer.
check_circle

Beställs via webben

Enkelt att beställa, direkt via vår hemsida svenskagranar.se
check_circle

Ni behöver inte bära runt produkter

Ni slipper bära runt på en fysisk gran.
check_circle

Nöjda kunder

Ni får nöjda kunder, eftersom granarna ni säljer håller hög kvalitet.

Våra produkter

Kungsgran

Kungsgranen är en ädelgran som ofta kallas ”Disneygranen” på grund av dess perfekta utseende. Kungsgranen är mycket tålig och doftar lite, men bäst av allt är att den knappt barrar alls.

Våra julgranar har odlats med omsorg och passion på den skånska landsbygden i flera decennier, därför kan vi garantera högsta kvalitet.

  • Svenskodlad
  • Barrar sparsamt
  • Högsta kvalitet

från 495 kr

Kungsgran

Rödgran

Den klassiska rödgranen är den gran vi kallar för vanlig svensk julgran. Ungefär 80% av alla de 3 miljoner julgranar som säljs varje år är av arten rödgran.

Våra julgranar har odlats med omsorg och passion på den skånska landsbygden i flera decennier, därför kan vi garantera högsta kvalitet.

  • Svenskodlad
  • Doftar gott!
  • Högsta kvalitet

från 395 kr

Rödgran

Vanligaste frågorna

Hur börjar vi? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det första steget är att ni fyller i formuläret på denna sida med era uppgifter. Sedan kontaktar vi er för att berätta mer!

Hur ser processen ut? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Vi skickar er värdebevis med unika koder som kan användas som betalning på vår hemsida. Dessa får ni hem helt gratis och säljer sedan till familj, grannar, vänner och bekanta. Då kan kunderna sedan i lugn och ro använda värdebeviset som betalning på hemsidan och enkelt beställa hem en gran till just den dag och tid som passar dem. Hur smidigt som helst!

Innan ni ger ut värdebevisen ser ni till att kunden swishar till 123 474 95 78 och skriver in klass och skola som meddelande. Alla betalningar går genom oss och ni tar således ingen risk, utan får istället utbetalt ersättning av oss för varje såld gran.

Hur vet vi vem som sålt vad? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Värdebevisen innehåller en unik kod kopplad till er klass och på så sätt kan vi hålla stenkoll på vem som sålt vad och hålla koll på vad ni ska få i ersättning.

Kostar det något att komma igång? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det är absolut helt gratis att beställa hem värdebevisen och ni tar ingen risk alls! När du och din klass/förening bestämt er för att sälja våra produkter kontaktar ni oss här via formuläret.

Hur lång tid tar det att få värdebevisen? Vart levereras de? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Leveranstiden är mellan 1-5 arbetsdagar.

Er kontaktperson kommer få en avisering på sms där den sedan kan välja dag för gratis
leverans till er klass/förening. Det går även att hämta upp på värdebevisen själva på vårt kontor efter kontakt med oss.

Hur mycket tjänar vi? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

110 kr per såld kungsgran och 90 kr per såld rödgran. Sedan är det upp till fantasin hur många ni kan sälja! Är ni en klass på 25 personer där alla säljer 4 st kungsgranar och 4 st rödgranar har ni snabbt tjänat ihop 20.000 kr!

Är det lättsålt? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det är en mycket lättsåld produkt då vi i Sverige köper drygt 3 miljoner julgranar varje år. Ni underlättar för kunderna genom att erbjuda en extremt fin gran av högsta kvalitet, smidigt levererad ända hem till dörren. Hör man av sig till släkt och vänner i god tid får man oftast flertalet sålt bara där!

Hur många värdebevis får vi? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

I regel börjar vi alltid med att skicka ut 100 skräddarsydda värdebevis per klass/förening åt gången. När ni sålt klart dem så skickar vi direkt ut fler så fort ni säger till! Fördelningen mellan värdebevis på kungsgran och rödgran är vanligtvis 50/50 men ni väljer själva hur ni vill fördela det.

Vad är priset ut till kund? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Priset ut som ni säljer för är 684:- för en hemlevererad rödgran och 884:- för vår allra finaste kungsgran. Då ingår självklart en fossilfri leverans ända hem till dörren!

Samma pris vi erbjuder på hemsidan för att få en svenskodlad gran av högsta kvalitet inklusive leverans hem till dörren.

I priset ingår 1 x Rödgran eller Kungsgran i längden 170 – 200cm (populärast). Vill kunden ha en mindre storlek så får den pengar över till att handla något annan i vår webbshop! Vill kunden istället ha en gran som är över 200cm kan kunden betala mellanskillnaden.

Hur får vi betalt? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Efter avslutad försäljning, 24e december, lämnar ni eventuella uteblivna värdebevis till oss i en påse markerat med klass och namn i brevlådan på Körsbärsvägen 14 i Stockholm, Östermalm (senast den 4/1). I Januari räknar vi ihop er ersättning och betalar ut det till det bankkonto ni angett till oss.

Var är bästa stället att sälja produkterna? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det bästa är att sälja till släkt, grannar och vänner. Ett bra tips är att be föräldrar ta med till arbetsplatsen och sälja in till kollegor och bekanta.

Vartifrån kommer era granar? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Alla våra granar är odlade i södra Sverige med stor omsorg och kunskap för hantverket.

Hämtar ni även upp granen sen? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det kan vi göra för en billig peng! Kunden kan boka in det på vår hemsida i efterhand snabbt och smidigt efter julen så slipper det även tänka på det!

Vad är skillnaden på Rödgran och Kungsgran? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det är två olika grantyper, varav kungsgran ofta betraktas som den lite lyxigare variant som ibland kallas “julgranarnas Rolls-Royce”. Rödgran är den julgran det säljs mest av i Sverige och den luktar även mest vilket sprider en härlig julkänsla i hemmet. Det är en smaksak vad man tycker om!

Kom igång idag!

Fyll i dina uppgifter så hör en av våra medarbetare av sig inom kort.