park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Tillsammans med oss kan ni tjäna pengar till föreningen eller klassen.

Vi på Svenska Granar har hjälpt klasser och föreningar att enkelt tjäna pengar genom att sälja våra populära julgranar. Visste du att det i genomsnitt säljs drygt 3 miljoner julgranar varje år till de 4,5 hushåll som finns i Sverige? Det är därför julgranar är såpass lättsålt och tas varmt emot av de flesta. Det bästa med det hela är att vi hjälper till med hemleverans så att era kunder får den finaste julgranen levererad ända hem till dörren. Julgranar är den perfekta produkten att sälja inför julen för att samla in pengar till klasskassan eller föreningen.

En av de traditioner med julen som följt med i alla år är julgranen. Detta magiska träd samlar hela familjen och blir ofta mittpunkten för hela julfirandet. Våra julgranar odlas med passion och omsorg i Skåne för att hålla så hög kvalitet som möjligt. Det har de gjort i flera decennier och är kända för att vara bland de finaste granarna i landet. Detta är vi så pass trygga med att vi har en Nöjd-kund garanti som gäller för alla våra kunder. Ni sätter enkelt igång er försäljning genom att ta kontakt med oss.

 

 


Följ er försäljning

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur mycket vill ni samla ihop?

Hur många är ni?

För att tjäna...

Behöver 10 personer sälja..

Kom igång nu!

Vi erbjuder föreningar och skolklasser en unik möjlighet att tjäna ihop pengar genom att sälja våra julgranar.

front_hand

Gör en intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan och anmäl att ni vill sälja julgranar så återkommer vi till er med mer instruktioner.

email

Vi skickar en värdekod

Vi sänder er en unik värdekod via e-post som är kopplad till er förening, klass eller lag som skall användas vid köp på svenskagranar.se Ni slipper såldes traska runt med en tung fysiskt gran.

local_offer

Försäljning

Nu är det bara att börja sälja julgranar och be nära och kära att använda er unika värdekod när de klickar hem sin julgran från oss. Den som köper en gran kan enkelt ange värde koden och klicka hem sin gran.

check_circle

Redovisning

Under försäljningens gång kan ni enkelt kolla hur många granar ni gemensamt har sålt. Ni vinner och vi vinner!

5 skäl för skolklasser och föreningar att sälja julgranar

De flesta vill ha en gran till julen. Det betyder att det redan är enkelt att sälja julgranar — men med vår lösning gör vi det ännu enklare!

check_circle

Lätta att sälja

Lätt att sälja, vem vill inte ha en gran till jul hemlevererat?
check_circle

Lägg inte ut några pengar

Ni behöver inte ligga ute med pengar, ni tjänar pengar varje gång er unika värdekod används vid ett köp.
check_circle

Beställs via webben

Enkelt att beställa, direkt via vår hemsida svenskagranar.se. Vi kör granen hela vägen hem till dörren 7 dagar i veckan, 08.00 - 22.00.
check_circle

Ni behöver inte bära runt produkter

Ni slipper bära runt på en fysisk gran. Utan kan sköta försäljningen enkelt via sociala medier. Ju fler som använder er värdekod, desto mer pengar tjänar ni!
check_circle

Nöjda kunder

Ni får nöjda kunder, eftersom granarna ni säljer håller hög kvalitet. Skulle någon bli missnöjd, ersätter vi de med en helt ny gran. Frakten står vi för!

Våra julgranar

Kungsgran

Kungsgranen är en ädelgran som ofta kallas ”Disneygranen” på grund av dess perfekta utseende. Kungsgranen är mycket tålig och doftar lite, men bäst av allt är att den knappt barrar alls.

Våra julgranar har odlats med omsorg och passion på den skånska landsbygden i flera decennier, därför kan vi garantera högsta kvalitet.

  • Svenskodlad
  • Barrar sparsamt
  • Högsta kvalitet

från 495 kr

Kungsgran

Rödgran

Den klassiska rödgranen är den gran vi kallar för vanlig svensk julgran. Ungefär 80% av alla de 3 miljoner julgranar som säljs varje år är av arten rödgran.

Våra julgranar har odlats med omsorg och passion på den skånska landsbygden i flera decennier, därför kan vi garantera högsta kvalitet.

  • Svenskodlad
  • Doftar gott!
  • Högsta kvalitet

från 299 kr

Rödgran

Vanligaste frågorna

Hur börjar vi? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det första steget är att ni fyller i formuläret på denna sida med era uppgifter och antal granar ni täkt att sälja. Sedan kontaktar vi er för att berätta mer!

Hur ser processen ut? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Vi skickar er en unik värdekod som är kopplad till er förening, klass eller lag. De som handlar på vår hemsida anger värdekoden vid betalning så att vi enkelt kan se vem som köpt granen.

Alla betalningar går genom oss och ni tar således ingen risk, utan får istället utbetalt ersättning av oss för varje såld gran.

Hur vet vi vem som sålt vad? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Värdebevisen innehåller en unik kod kopplad till er förening, klass eller lag och på så sätt kan vi hålla stenkoll på vem som sålt vad och hålla koll på vad ni ska få i ersättning.

Kostar det något att komma igång? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det är absolut helt gratis att beställa hem en värdekod och ni tar ingen risk alls! När du och din klass/förening bestämt er för att sälja våra produkter kontaktar ni oss här via formuläret.

Hur lång tid tar det att få en värdekod? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Oftast sänder vi ut en unik värdekod som är kopplat till er samma dag via e-post.

Hur mycket tjänar vi? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Ca 90-110 kr per såld kungsgran och 60-90 kr per såld rödgran. Sedan är det upp till fantasin hur många ni kan sälja! Är ni en klass på 25 personer där alla säljer 4 st kungsgranar och 4 st rödgranar har ni snabbt tjänat ihop 20.000 kr!

Är det lättsålt? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det är en mycket lättsåld produkt då vi i Sverige köper drygt 3 miljoner julgranar varje år. Ni underlättar för kunderna genom att erbjuda en extremt fin gran av högsta kvalitet, smidigt levererad ända hem till dörren. Hör man av sig till släkt och vänner i god tid får man oftast flertalet sålt bara där!

Hur många värdekoder får vi? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Vi sänder ut en värdekod som är kopplad till en “försäljning”. Vill ni ha flera parallella försäljningar så kan vi sända er flera unika värdekoder. Med värdekoderna kan ni lätt följa försäljningen.

Vad är priset ut till kund? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Priser för julgranarna finner ni under fliken julgranar. En leveranskostnad om 189 kr tillkommer för alla granar.

Hur får vi betalt? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Efter avslutad försäljning får ni en rapport på antal sålda julgranar med utförlig statistik. Därefter betalar vi ut er del av ersättning till det konto som ni angivit.

Var är bästa stället att sälja produkterna? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det bästa är att sälja till släkt, grannar och vänner. Ett bra tips är att be föräldrar ta med värdekoderna till arbetsplatsen och sälja in till kollegor och bekanta.

Vartifrån kommer era granar? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Alla våra granar är odlade i södra Sverige med stor omsorg och kunskap för hantverket.

Hämtar ni även upp granen sen? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det kan vi göra för en billig peng! Kunden kan boka in det på vår hemsida i efterhand snabbt och smidigt efter julen så slipper det även tänka på det!

Vad är skillnaden på Rödgran och Kungsgran? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Det är två olika grantyper, varav kungsgran ofta betraktas som den lite lyxigare variant som ibland kallas “julgranarnas Rolls-Royce”. Rödgran är den julgran det säljs mest av i Sverige och den luktar även mest vilket sprider en härlig julkänsla i hemmet. Det är en smaksak vad man tycker om!

Kan man som kund välja vilket datum som granen ska levereras? keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up

Kunden väljer datum och tid för leverans helt själv.

Kom igång med er granförsäljning idag!

Fyll i dina uppgifter så hör en av våra medarbetare av sig inom kort.