park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Kungsgran

Från 495 kr

Kungsgranen är en ädelgran som ofta kallas ”Disneygranen” på grund av dess perfekta utseende. Denna julgran är mer allergivänlig och är ett alternativ för dig som inte vill att det luktar så mycket julgran hemma.

Hemleverans när det passar dig

Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

En modern klassiker

Som renodlad prydnadsgran har kungsgranen en given plats i det moderna svenska julfirandet. Den är särskilt känd för att vara både lättskött och riktigt snygg. Utan att kåda och med spektakulära barr blir den pricken över i för julfirandet.

Kungsgranen är en ädelgran som ofta kallas ”Disneygranen” på grund av dess perfekta utseende. Kungsgranen är mycket tålig och doftar lite, men bäst av allt är att den knappt barrar alls.

Våra julgranar har odlats med omsorg och passion på den skånska landsbygden i flera decennier, därför kan vi garantera högsta kvalitet.

  • Svenskodlad
  • Barrar sparsamt
  • Högsta kvalitet

Hemleverans av kungsgran

Vi ordnar enkel och smidig hemleverans av kungsgran. Du beställer och betalar online så tar vi hand om resten. Ett enklare sätt att få tillgång till en riktigt fin julgran. Utan att behöva bekymra dig för transportbekymmer eller bristfälliga granar ser vi till att du får din gran på utsatt tid.

Om du har ett särskilt öga för det visuellt idylliska så kan det aldrig gå fel med denna sorts gran. De har blivit kända för att på många sätt vara det mest majestätiska alternativet, och därmed även sinnesbilden för hur vi förväntar oss att en äkta julgran ska se ut.

När du väljer oss för hemleverans av kungsgran så kan du vara säker på att få kvalitativ kungsgran med smidig beställning online.

Här kan du läsa mer om gransläktet.

Du vet väll att vi har svenska rödgranar odlade i Sverige som du kan köpa. Kolla in våra övriga julgranar! Våra kungsgranar kan du köpa och beställa med hemleverans i Stockholm, Göteborg, Malmö och flertals andra städer. Här finner du vår leveranskarta.

Recensioner

5 out of 5
Kunglig kungsgran! 😇 Kungsgran
Petter L Kungsgran
5 out of 5
Finaste granen jag haft på länge! 🌲 Kungsgran
Rosalinda M Kungsgran
5 out of 5
Superfina granar vi fick till vår BRF. Nöjd kund. Kungsgran
Maria P Kungsgran

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *