park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Gransäck Barry

99 kr

Gransäcken ”Barry” underlättar transporten av din uttjänta gran ut i friska luften. Den perfekta produkten med det perfekta namnet, och en smart idé som löser vardagens vansinne.

Hemleverans när det passar dig

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Gransäck

Gransäcken ”Barry” underlättar transporten av din uttjänta julgran ut i friska luften. Den perfekta produkten med det perfekta namnet, och en smart idé som löser vardagens vansinne. Nerstoppad i ”Barry” blir din gran lätt att handskas med på sin sista resa. Du slipper barr i mattan, trapphuset, bilen eller i bostadens alla skrymslen. Barry är den perfekta hjälpredan för jobbet. Han är stor, tålig och tjänstvillig. Busenkelt, barrfritt, bortforslat! Julgranssäcken är tillverkad i återvinningsbar plast som blir till vattenånga och koldioxid (samma som utandningsluft) vid förbränning. Julgranspåsen Barry eller ”Gran-Barry” som hans vänner säger, är julens bästa kompis.
Det finns många skäl till att ha en anledning att ta Barry till hjälp. Julgranspåsen Barry är:

  • Lätt. Väger lätt samt är lättanvänd.
  • Tidsbesparande
  • Rolig. Säg namnet högt.
  • Billig. Tänk på tiden du sparar.
  • Miljövänlig. Vi vet, det är plast… men Barry är tillverkad av återvinningsbar plast. Dessutom hjälper han till med enkel återvinning av granen så att granen (och Barry) kan bli del av kretsloppet och bli till energi till hushåll.

Läs mer om produkten här.

En julgranspåse från Barry är ett måste för dig som vill slippa barr i hela hemmet så glöm därför inte att återvinna din julgran när julen är över. Beställ din återvinning hos oss så hämtar vi granen hos dig och återvinner den.

Recensioner

4 out of 5
Barry är en riktig lifesaverrr :-) Gransäck Barry
Olle Gransäck Barry
4 out of 5
Barry är en riktig lifesaver :-) Gransäck Barry
Olle Gransäck Barry

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *