park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Artiklar

Låt julens magi sprida sitt ljus!

Äntligen är den mest underbara tiden på året här – julen! Snön faller mjukt från skyn och fyller världen med sitt gnistrande sken. Det är nu vi drar på oss våra varma stickade tröjor och värmer våra händer med glögg. Det är nu vi samlar våra nära och kära, skapar minnen och ger uttryck för kärlek.
Lucia

Lucia, årets mörkaste dag och midvinter

Lucia en populär tradition som lyser upp i mörkret den 13 december. Men den allra mörkaste dagen är vintersolståndet. Midvinter däremot räknar man att det är när det brukar vara som kallast runt mitten av januari.
julgran-utomhus

Så julpyntar du julgran utomhus

Fixa julfint i trädgården, på balkongen eller altanen för en riktig julkänsla direkt. Sprid julglädje och upptäck hur gott glöggen smakar ute. För dig som gillar att pyssla finns oändliga möjligheter, men lugn, här kommer 5 tips som också går att fixa enkelt!
första-advent

Varför firar vi advent?

Fyra söndagar före jul firar vi advent. Första advent kan infalla både i slutet av november eller i december och beror på när julafton är det året. Det är för många också en inledning till julen. Första advent är det många som tar fram ljusstakar och stjärnor. Glögg, pepparkakor och pynt, nu kan julmyset börja!
plastgran

Plastgran eller riktig julgran?

Att välja rätt ur miljösynpunkt när man shoppar kan vara en riktig huvudvärk i många fall. Men när det kommer till julgranar är det enkelt. Skippa plastgranen och välj en riktig julgran i stället. Tänk på miljön när du väljer din gran.
julmusik

Julmusik

Vad skulle julen vara utan julmusik? Julsånger kan göra underverk för att höja stämningen både under julstöket och på dopparedagen. Jingle Bells är ett måste vid pepparkaksbaket och det går bara inte att slå in julklappar utan att nynna med i All I Want For Christmas Is You.

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.