park

Leverans direkt till dörren

park

Artiklar

Slänga Granen

Hur slänger man egentligen julgranen?

Det är många krav och regler som präglar sophanteringen. Dessa påverkar inte minst hur man får slänga en gran. Vi har tagit en titt på vad som gäller och hur man på enklaste sätt gör sig av med granen.
julgran-skötsel-tips-råd

Julgran skötsel – så ska du göra

Med lite omvårdnad så kan du definitivt maximera din grans livslängd. Ofta så räcker det med små ingrepp för att julgranen ska hålla sig fräsch väldigt länge. Här kommer några enkla skötselråd.
placering julgran

Placering av julgran

Var man ska placera granen är en omtvistad fråga. Och alla har nog sina egna idéer om var granen gör sig bäst. Här tittar vi närmare på några saker som kan vara bra att undvika när man placerar ut sin gran.

Hur får man julgranen att se färsk ut så länge som möjligt?

Att ha en pigg och livfylld julgran är något många ser som ett måste. Men i värsta fall så granen bli hängig långt innan tjugondag knut. Här kommer några knep för dig som vill att granen ska hålla så länge som möjligt.
Julgransbelysning

Julgransbelysning – LED eller klassisk slinga?

Att hitta rätt julgransbelysning är för många avgörande för julstämningen. Men det finns en hel del att välja mellan. Vi har tagit en titt på såväl LED-belysning som klassiska slingor med glödlampor.
kravmärkt julgran

Kravmärkt julgran

Kravmärkt julgran. Vi har tagit en titt på potentiella fördelar med ekologiska julgranar. Efterfrågan på ekologiska och KRAV-märkta julgranar har den senaste tiden ökat. Men än så länge är det en förhållandevis ovanlig företeelse.
park

Välj ut en gran

Du väljer din favoritgran. Vår berömda Kungsgran eller den klassiska Rödgranen?

event

Välj datum & tid

Välj ett ledigt datum och en tid som passar dig.

local_shipping

Vi levererar

Vi levererar till din dörr inom 24h, 100% fossilfritt.

check_circle

Tänk på miljön

Omvandla julgranen till energi. Vi hämtar den om du vill.