park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Så julpyntar du julgran utomhus

1. Välkomna med en julkrans

Med en krans har du snabbt fixat julstämning redan innan dörren har öppnats! Färdiga kransar finns att köpa för dig som har bråttom. Vill du pyssla själv finns det mängder med olika varianter. Plantagen tipsar om att binda på en halmkrans först. Hasselfors Garden tipsar om olika växter och grenar från trädgården som är vackra att använda. Hitta gärna din egen stil för en unik krans!

2. Fixa entrén med lyktor och granris

Blomsterlandet tipsar om att börja med entrén om man bara vill julpynta lite grand. Här kan man ställa en vacker stallykta och breda ut lite granris. Har man ingen krans kan man binda en kvast av gran- eller tallris med rött band och röda kulor.

3. Återanvänd sommarens krukor

Ett superenkelt tips är att låta sommarens krukor stå kvar. Så kan man fylla dessa med olika ris, blåbärsris, enris eller kanske tallris. När julen närmar sig dekorerar man dem med en vacker ljusslinga och kanske en liten tomte som sticker upp. Vill man kan självklart hänga vackra dekorationer också. Är du på pysselhumör kan du torka skivor av apelsin att hänga upp i röda snören eller varför inte rulla kottar i lim och glitter? Spana in artikeln från Blomsterlandet för lite inspiration.

4. Klassisk julgran med ljusslinga

Move Home skriver att det är superenkelt att pynta så att din trädgård ser ut som ett julkort. Vad är då vackrare än en klassisk gran med ljusslinga? Bor du på balkong kan du ha en liten. När snön sedan faller så lyser det vackert genom det vita täcket och glittrar in genom fönstret.

5. Fåglar som ger liv

Riktigt mysigt blir det såklart om ni även får bevingade gäster. Småfåglarna kan få det tufft på vintern när det är kallt och behöver lite extra mat. Naturskyddsföreningen tipsar om olika fröer som gillas av olika fågelsorter.

Kungsgran

Från 495 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Rödgran

Från 299 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Andra tittade även på..