park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Låt julens magi sprida sitt ljus!

Äntligen är den mest underbara tiden på året här – julen! Snön faller mjukt från skyn och fyller världen med sitt gnistrande sken. Det är nu vi drar på oss våra varma stickade tröjor och värmer våra händer med glögg. Det är nu vi samlar våra nära och kära, skapar minnen och ger uttryck för kärlek.

Och vad är julen utan den hjärtliga granen? Den gröna skönheten som sprider sitt doftande granrus över vårt hem och fyller oss med glädje. Vi på svenskagranar.se är stolta över att få vara en del av er jultradition och erbjuda er det allra bästa inom granvärlden.

Våra granar är mer än bara träd – de är symboler för hopp, kärlek och sammanhållning. När du väljer en av våra granar, väljer du kvalitet och omsorg. Varje gran har handplockats med kärlek och skicklighet för att följa med dig hem och bli en del av din familjs högtid.

Kanske minns du de glada skratten från förra året när granen pyntades, eller de gnistrande ögonen på ditt barn när de öppnade sina julklappar under granen. Det är dessa stunder som vi påminns om när vi ser på en vackert pyntad gran. Det är stunderna som ger julen dess särskilda magi.

Så i år, när du besöker svenskagranar.se, tänk på allt det underbara som julen innebär. Tänk på de skrattande barnen, de varma famntag, och det magiska snötäcket som täcker marken. Tänk på granen som står stolt i ditt hem och som är en del av er familj.

Låt oss tillsammans skapa en oförglömlig jul. Kom och välj din gran med omsorg, pynta den med kärlek och dela dess skönhet med dem du älskar mest. Tillsammans kan vi sprida värme och glädje i vintermörkret och fira den mest magiska tiden på året.

Tack för att ni väljer svenskagranar.se för att göra er jul speciell. Vi ser fram emot att dela denna underbara säsong med er och önskar er en riktigt fröjdefull jul!

Kungsgran

Från 495 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Rödgran

Från 299 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Andra tittade även på..