park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Julmusik

Hitta bästa julmusiken

Vad skulle julen vara utan julmusik? Julsånger kan göra underverk för att höja stämningen både under julstöket och på dopparedagen. Jingle Bells är ett måste vid pepparkaksbaket och det går bara inte att slå in julklappar utan att nynna med i All I Want For Christmas Is You.

Men julmusik är så mycket mer än amerikanska julsånger och psalmer som Stilla natt. Förutom sånger som mångdubblar känslan av glitter och gnistrande midvinternätter har vi också lustiga visor av mer folklig karaktär. som Räven raskar över isen och Små grodorna. Ett stående inslag i dansen kring granen när vi alla, både ettåringen och gammelmormor, får stöka av oss och leka grodor.

Hur hittar man då bra julmusik?

Oavsett om du vill lyssna på gamla hederliga julsånger som Rudolf med röda mulen eller är ute efter mer variation när ni dansar kring julgranen finns det massor med färdiga spellistor på nätet. Både sådana som du kan spela upp direkt och nedskrivna listor med julmusik. Här kan du också hitta kanaler som sänder julmusik dygnet runt så att du bara kan luta dig tillbaka (eller fortsätta med lussebullsbaket) och njuta i lugn och ro på det som bjuds för stunden. Dessutom finns alltid chansen att det spelas någon pärla som du mot förmodan missat.

För den som vill varva både klassiska och nya ringlekar finns mängder med tips som dessutom utförligt beskriver hur man dansar till sångerna. Att varva Prästens lilla kråka med lite nya inslag kan vara det som förvandlar julaftonskvällen från rolig till alldeles extra rolig.

Julmusik överallt

Vi kan lyssna på julmusik på många olika sätt. På teven, från cd-spelaren och på nätet. Men det finns ännu mer roliga sätt att förgylla julen. Om du vill skapa den där ultimata stämningen på julaftonen när alla samlas kan du enkelt byta ut signalen på dörrklockan och ersätta den med julmusik. Så varje gång någon av gästerna ringer på dörren ljuder istället tonerna av White Christmas – eller någon annan av dina favoritjulsånger. Gissa om det blir uppskattat!

Så ta dig en stund och botanisera bland alla julsånger som finns därute, gamla som nya, välkända klassiker och sådana du aldrig tidigare hört. Och gör julen riktigt stämningsfull och högtidlig!

 

Kungsgran

Från 495 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Rödgran

Från 299 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Andra tittade även på..