park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Finns det granöl?

Svaret är ja, det finns granöl!

Det var vikingarna som var först med att börja brygga öl smaksatt med granskott, men även soldater under Karl den tolftes tid visste att granskott hade en föreb(r)yggande effekt på hälsan. Det var mycket populärt fram till slutet av 1800-talet ungefär. Det var många upptäcktsresande under tiden som använde granskott att smaksätta öl med under sina långa resor till havs, just eftersom det hindrade skörbjugg och illamående.

År 2014 kom det en svensk öl smaksatt med granskott – Scandinavian Spruce Lager. Varje år knipsas miljoner granskott av Gunnar Göthners vackra granar. “Vi jobbar intensivt med hög kvalitet och formning för att få fram de vackraste julgranarna. I stället för att dessa barr skall ramla på marken, är det klokt att förädla denna resurs”. Frukten av en idé mellan Gunnar Göthner och en butler som efter en lyckad folkfinansieringskampanj (crowdfunding) utvecklade fram en unik granskottsöl.

Kom ihåg att alkohol inte ska överkonsumeras. Inte heller granöl.

Kungsgran

Från 495 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Rödgran

Från 299 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Andra tittade även på..