park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Julgran med hemleverans

Att skaffa julgran är ofta förknippat med många känslor. Allt ifrån stress till glädje. För dig som vill ha en klassisk julgran utan krångel så rekommenderar vi definitivt hemleverans. Här är några skäl att beställa din julgran inför julen.

Det finns nog inte många saker som symboliserar julen i sådan utsträckning som just julgranen. På både gott och ont. Många av oss har på egen hand fått erfara hur jakten på en julgran leder till besvikelse. Alltför tar julgransutbudet slut i förbud, eller så finns endast de mindre fina exemplaren kvar.

Att köpa julgran med hemleverans är ett givet sätt att få en fin gran utan att behöva tänka på saker såsom krånglig transport, kontantuttag eller annat som kommit att bli typiska kännetecken för marknadsförsäljning av julgran.

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för alla att få den perfekta julgranen.

Fördelar med att beställa

Det finns många anledningar att beställa julgran med hemleverans från oss. Men här är tre skäl som vi verkligen tycker väger tungt.

  • Du slipper köa eller riskera att du får en julgran som inte håller måttet. Vi har över 40 års erfarenhet av att tillhandahålla äkta premiumgranar. Den enda skillnaden för oss är att vi numera fokuserar mer på distansförsäljning.
  • Du slipper oroa dig över hur du ska transportera hem granen. Vi säkerställer snabb, smidig och fossilfri hemleverans. Precis när du vill.
  • Du får garanterat en gran som håller måttet. Såväl avseende storlek som utförande.

Men hur fungerar det hela? Att beställa hemleverans av julgran sker i tre enkla seg och du kan alltid vara säker på att få en gran som lever upp till dina förväntningar.

  • Du väljer typ av gran och storlek. Helt utifrån dina egna önskemål och preferenser.
  • Du väljer plats, datum och tid för leverans. Alltid punktligt och smidigt.
  • Du betalar direkt på nätet med Swish, Klarna eller valfritt bank- eller kreditkort.

Vår ambition är att våra julgranar ska bli en given del av din julupplevelse. Därför anser vi att det inte finns något utrymme för kompromisser. Vi hoppas att din nästa julgran kommer från oss!

Kungsgran

Från 495 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Rödgran

Från 299 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Andra tittade även på..