park

Tack för denna säsong! Förbeställningar till julen 2024 öppnar i april.

park

Välj rätt julgransfot för rätt julgran

Varje år när det nalkas jul så ska den fram. Du letar på vinden eller i förrådet, kanske är den femton år gammal och kanske passar den. Har du rätt julgransfot för rätt julgran? Ifall du tidigare haft rödgranar och nu vill testa en kungsgran så bör du tänka på att stammen är lite bredare. Därför är det viktigt att ha rätt julgransfot för rätt julgran!

Kungsgransfötter passar givetvis till alla gransorter men det gör inte fötter som enbart är till för rödgranar. De kännetecknas oftast för att vara gjorda i plast, är små, och är väldigt billiga. Passa istället på att investera in julgransfot som passar båda två, är stabil och rymmer mycket vatten. Det i sin tur gör att det är lättare att se till att granen får tillräckligt mycket vatten, då barrar den mindre.

 

Kungsgran

Från 495 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Rödgran

Från 299 kr
4.74 out of 5
Välj storlek på granen
expand_more

Välj ut en favoritgran

Du väljer din favoritgran. Vår svenskodlade kungsgran eller den klassiska rödgranen? Du väljer!

Datum & tid för leverans

Välj ett datum och en tid som passar dig för leverans. Beställer du före kl 18.00 så kan du få leverans redan nästa dag.

Leverans 100% fossilfritt

Vi levererar hem till din dörr 100% fossilfritt. De fossilfria leveranserna möjliggörs genom elfordon och fordon som fyller tanken med HV0100.

Granhämtning

När julen är slut kommer vi och hämtar julgranen. På samma sätt som vid leverans kan du ställa granen utanför din port.

Andra tittade även på..